Välmående fötter gör gott för hela kroppen!

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas ni ska tycka om. Jag tänker berätta om hur jag gjorde när jag under våren fick problem med värkande och ömmande fötter och hur jag hittade ett sätt att komma till rätta med problemet. Jag är en kvinna som står och går mycket på jobbet. Benen svullnade och fötterna värkte. Jag går nu till Tina Små & Stora Fötter och får en mycket bra, välgörande, skön och avslappnande fotvård en gång i månaden. Jag är så fantastiskt nöjd med vad denna behandling har gjort för mig, så om du liksom jag har problem med dina fötter så kan jag verkligen rekommendera dig att beställa tid. Det passar utmärkt att gå dit, om du bor i Vellinge, Trelleborg eller i Svedala eller annanstans i närheten  

  

Kvinnan som driver Tina Små & Stora Fötter har genomgått en medicinsk utbildning till fotvårdsspecialist. Förutom specialistkunskaper om allt som rör fötter har hon också gett mig ett jättefint bemötande och verkligen tagit sig tid att lyssna in just mina problem och individuella behov och riktat in sin behandling till det.  

  

Mina fötter har verkligen mjukats upp med mindre värk och hela kroppen är mera avslappnad nu. Jag går inte längre med uppdragna och spända axlar, tack vare att fötterna har fått sitt. Jag har fått ny energi både på jobbet och privat och jag inser också att jag måste ta bättre hand om mig själv. Tina Små och Stora fötter skulle passa utmärkt även för dig med diabetes som måste vara extra noggrann med dina fötter, och dig med problem i ryggen eftersom det kan ha sitt ursprung i fötterna. Även olika problem med tånaglar kan behandlas här. Ha nu en bra dag på er allihopa!