Tandvård på Gotland

Hej på er idag igen alla mina fantastiska följare! Det är dags för lördagsgodis för barnen, då vill de plocka åt sig varsin riktigt stor påse smågodis, men jag brukar sätta stopp för alltför välfyllda påsar, lagom är bäst! Det är ingen fara med lite godis ibland, men blir det för mycket finns ju risken för hål och att de behöver uppsöka en tandläkare på Gotland. Hela vår familj går till denne tandläkare på Gotland som heter Din Tandhygienist Harriet.  

Det är bra att kolla tänderna varje år, men så finns det mycket annat man kan få hjälp med av denna tandläkare på Gotland. När min syrra skulle gifta sig, gick både hon och hennes blivande man dit för att bleka tänderna. Det blev så snyggt så att även jag bestämde mig för att gå dit för att få hjälp med en tandblekning några veckor senare. Jag tycker det är bra att ni får reda på att ni kan gå till Din Tandhygienist Harriet för att få hjälp, antingen med förebyggande tandvård eller sådant som har med tandblekning att göra. Våga prova något annat än Folktandvården. Jag tröttnade på att ständigt träffa nya tandläkare på Folktandvården, så det är bara skönt att slippa ha med dem att göra. När jag går till din Tandhygienist Harriet, får jag ju hela tiden träffa samma tandläkare och övrig personal. Jag tror att ni kommer att bli jättenöjda om ni vänder er till Din Tandhygienist Harriet. Känner du att det här låter som en tandläkare på Gotland som vore något även för dig? Med detta sagt får nu alla mina kära läsare ha en fortsatt härlig lördag, och så säger jag som alltid, på återseende!