Proffsig trädfällning

Hallå på er allihopa. Jag sitter och dricker kaffe och kikar ut över tomten här i Hallstavik. Nu måste jag få berätta för er om hur ljust och bra det har blivit här sedan jag fick hjälp med trädfällning. På min tomt växte det flera höga tallar som skymde utsikten. Jag hade länge tänkt att jag borde göra något åt det. Jag kom i kontakt med ett företag som är kunniga inom trädfällning och som heter Tampens AllService. Jag skulle ju aldrig klara av att utföra jobbet själv. Att fälla träd kan också vara livsfarligt. Det krävs yrkesskicklig kompetens till sådana här uppdrag och det finns det på detta företag. Dessutom ville jag gärna anlita någon ifrån bygden. Därför valde jag att anlita Tampens Allservice som är ett företag som hjälper er i Hallstavik, Östhammar eller Gävle. 

 

Tack vare att två grannar längre ner på gatan tidigare anlitat Tampens Allservice för olika jobb så blev det så att vi pratade, grannar emellan. När jag nämnde att jag behövde fälla träd, så rekommenderade dessa grannar mig att ringa till Tampens. Jag får tacka mina grannar Ove och Nils, för er rekommendation. Nu vill jag mer än gärna rekommendera er som läser att anlita detta företag som kan vara till hjälp för många, som behöver få något gjort i trädgården eller med huset. Jag tänker nämna vad de kan hjälpa er med, förutom trädfällning. Vad sägs om sektionsfällning, häckklippning, husmålning, olika trädgårdstjänster eller stenspräckning.  

  

Jag måste säga att resultatet blev enastående. Trädgården har blivit mycket ljusare och utsikten inifrån huset har blivit så mycket bättre. Nu behöver jag heller inte oroa mig för eventuella höststormar och vad de skulle kunna medföra i form av skador till följd av nedfallna träd. Ha det gott! 

Du gillar kanske också...