Nu går ”livspusslet” ihop

En ny dag har just startat, och jag sitter i köket med en kopp rykande kaffe och tänker berätta för er nu, kära läsare, om ett riktigt bra beslut som käre maken och jag har tagit. Som ni helt säkert vet så är ju inte städning det som är högprioriterat när man jobbar heltid och har små barn. Förvisso delar maken och jag på ansvaret för hemmet på Lidingö, men vi hade knappast fått ”livspusslet” att gå ihop om det inte vore för ett företag som heter Aquarele. Att anlita detta företag, är det bästa beslutet som vi har tagit på länge! Det här företaget erbjuder flera olika städtjänster både till privatpersoner och till företag. De utför hemstädning i Vasastaden och på Lidingö, och kontorsstädning i Solna. 

  

Vi har nu en snygg, dammfri och välstädad lägenhet. Så när jag startar denna nya dag med en kopp kaffe och tittar mig omkring i vår välstädade lägenhet , kan jag inte bli annat än glad. Aquarele kommer hem till oss var tredje vecka.  Det är väl investerade pengar och faktiskt inte särskilt dyrt då vi använder oss av ROT-avdraget. Vi bor i en trevlig bostadsrättsförening. Nu är vi flera boende i huset som regelbundet anlitar Aquarele. Min man och jag var “först ut” här i huset, att anlita tjänsterna. Nu är det fler som nappat. 

  

Om du också önskar få hjälp med städning skulle jag verkligen rekommendera dig att ta kontakt! Du kan begära en offert för det jobb som du vill få utfört, sedan kan du i lugn och ro fatta ett beslut om vad för tjänster du önskar nyttja, och om det ska vara vid ett enstaka tillfälle eller regelbundet återkommande. Nu tackar jag för mig, med en önskan till er om en bekvämare tillvaro!