Jag värnar miljön med ett minireningsverk

God dag på er alla läsare och välkommen till min blogg. Idag ska jag berätta för er om det minireningsverk som jag har fått hjälp med att installera i sommartorpet strax utanför Sala. Torpet som min fru och jag köpt är från 1800-talet och här behövdes vissa åtgärder vidtas. Avloppet, som här är enskilt, blev prioritet ett när vi flyttade in. Då vi bor i Salatrakten, passade det utmärkt att välja ett företag i närheten som skulle installera ett så kallat minireningsverk. Det blev Silverstadens Miljöteknik som hjälpte oss med detta. 

  

På vår semester kom Silverstadens duktiga medarbetare hit och installerade reningsverket. Jag blev djupt imponerad av att denna suveräna och miljövänliga åtgärd som ett minireningsverk är, finns tillgänglig. Detta är något som många fler skulle kunna ha stor nytta av att få installerat. Silverstadens Miljöteknik hjälper er i Sala, Enköping, Heby och Gävle. 

 

Silverstadens Miljöteknik är certifierade av Bra Miljöteknik Sverige AB. De kan tack vare detta sälja reningsverk och tillbehör från Biovac, som är ett företag som har funnits i över 30 år i Sverige. Alla produkter är anpassade efter det nordiska klimatet. Det finns olika alternativ vid montering, ovan eller under jord till exempel. Alla produkter som säljs har en lång livslängd, och vid köp och installation medföljer ett serviceavtal som sträcker sig över 15 år. Lång livslängd ger god ekonomi. Nu har jag dessutom fått, det ingår, en personlig servicetekniker som tar hand om allt möjligt underhåll 1-4 gånger/år men om olyckan mot förmodan skulle vara framme är jag garanterad hjälp inom ett dygn. Det ni, det är väl inte illa? Det har installerats över 11 000 anläggningar i Sverige och Norge. Nu har vi vatten i stugan som är helt säkert att dricka.  

Du gillar kanske också...