En duktig kosntnär i Borlänge

God morgon, god middag, god kväll alla mina läsare som har hittat in till min lila sida här på nätet. Det är nog ingen slump att ni har hittat in just till mig, för jag tror nog att ni innerst inne är väldigt spända på att få reda på mer om vad det är jag har tänkt berätta idag. Jag tänkte att jag i det här inlägget skulle skriva om en konstnär i Borlänge som heter Irene Samuelsson Ohlanders. 

 

Har ni hört talas om hur viktigt det är att både vänster och höger hjärnhalva får komplettera varandra? Höger hjärnhalva står för det estetiska medan vänster mer är åt det logiska som matematik. Det är viktigt att båda delarna får sitt, därför är det så viktigt med konst. I alla fall för mig och det hoppas jag att det ska bli för dig också. Denne duktige konstnär som heter Irene Samuelson Ohlanders kan du läsa mer om genom att gå in på hennes hemsida som du hittar på www.konstnardalarna.se. Men jag ska i alla fall avslöja så pass mycket som att denne konstnär i Borlänge har haft många utställningar, inte bara i Borlänge och Dalarna utan i hela Sverige. Vill du köpa en fin och prisvärd tavla som inte alla andra har, så tycker jag att du ska köpa den av Irene Samuelsson Ohlanders. Jag har själv varit på flera av hennes utställningar, och i skrivande stund hänger tre av hennes alster på väggarna runtom i lägenheten. Det är högst troligt att det snart blir fler tavlor som får pryda väggarna härhemma. Så med detta sagt hoppas jag snart att även ni får en äkta tavla att hänga även på någon vägg hemma hos er, målad och signerad av denne konstnär i Borlänge!